Stichting Uitvaartverzorging
MEMENTO MORIVerzorgt de uitvaart zoals ú dat wenst

Kosten en verzekeringen

Mememto Mori is voornamelijk werkzaam in de gemeente Lochem. Dit neemt niet weg dat u gebruik kunt maken van andere crematoria, begraafplaatsen, (bijzondere) vervoerders en dergelijke. De uitvaartbegeleider kan u informatie verstrekken over de tarieven en zal altijd vooraf een begroting van de kostenmaken.

Wat een uitvaart kost is afhankelijk van allerlei factoren. Bijvoorbeeld van het aantal rouwbrieven die u verstuurt, thuisopbaring of elders opbaren, wel of geen advertentie plaatsen etc.U bent vrij in de keuze van uitvaartonderneming, ongeacht welke verzekering u heeft afgesloten. Wanneer u een kapitaalverzekering heeft, krijgt u een geldbedrag uitgekeerd dat u vrij kunt besteden. Heeft u een naturaverzekering, dan bent u verzekerd voor een vaststaand pakket diensten. Het bedrag dat voor die diensten staat is meestal gestandaardiseerd en als u iets buiten het pakket wilt moet u bijbetalen. Bij een verzekering hebben mensen vaak de indruk dat zij gebonden zijn aan een bepaalde uitvaartonderneming, maar u bent vrij om daar van af te wijken.

Sommige verzekeringen keren dan wel een lager bedrag uit, daar zullen wij u altijd op attenderen.

Wanneer u uw uitvaart wilt voorbereiden of wanneer u zich verdiept in verzekeringen, let dan goed op de voorwaarden, zodat u weet waar u zich voor verzekert.

Rekening


Nadat onze administratie alle rekeningen heeft verzameld, ontvangt u als opdrachtgever de totaalrekening.

^ Top