Over ons

Over ons

Memento Mori is sinds jaar en dag een begrip in Gorssel. Van oorsprong is de stichting verbonden aan de kerk. Inmiddels is het een moderne en veelzijdige uitvaartonderneming.

Henny Leemkuil – de Bruin

Naast mijn werk als freelancer voor Memento Mori ben ik zelfstandig uitvaartbegeleidster in Bathmen. Zoals menig werknemer in de uitvaartbranche ben ik ook ooit getriggerd om uitvaartbegeleidster te willen worden. Voor mij gebeurde dat op enig moment toen ik aan het kuren was vanwege lymfeklierkanker. Het ziek zijn voelde als een doorstart en die tweede kans in mijn leven, wilde ik zinvol invullen. Ik volgde een opleiding tot uitvaartbegeleidster en samen met een rugzak levenservaring, doe ik mijn werk met zorg en liefde.

Voor rechtstreekse vragen aan mij kunt u mailen naar henny@mementomorigorssel.nl

Rob Oostenrijk

Ik woon in Deventer en heb sinds 2015 een eigen uitvaartonderneming. Na het overlijden van mijn dochter werd ik geraakt door wat er gebeurt als de dood dichtbij is. Mensen zijn dan open en kwetsbaar. Ik vind het mooi mensen in deze bijzondere en intieme periode te begeleiden. Samen zoeken we naar de meest passende manier om afscheid te nemen. Zo wordt het altijd een persoonlijke uitvaart.

Voor rechtstreekse vragen aan mij kunt u mailen naar rob@mementomorigorssel.nl