Over ons

Over ons

Memento Mori is sinds jaar en dag een begrip in Gorssel. Van oorsprong is de stichting verbonden aan de kerk. Inmiddels is het een moderne en veelzijdige uitvaartonderneming.

Anita Zengerink

Mensen zijn mijn passie. Ik heb verschillende leidinggevende functies vervuld in de zorg. Zo kwam ik in aanraking met de dood. Na de opleidingen uitvaartverzorging en Stervensbegeleiding, startte ik in 2014 in Apeldoorn mijn eigen uitvaartonderneming.

Ik regel als freelancer voor Memento Mori alles tot in de puntjes, vanzelfsprekend in goed overleg, vanaf het allereerste moment tot de laatste handelingen. Punctueel, hartelijk, respectvol en naar ieders wens. Ik ben er voor u. Zo dichtbij als u wilt. We doen het samen….

Voor rechtstreekse vragen aan mij kunt u mailen naar anita@mementomorigorssel.nl

Rob Oostenrijk

Ik woon in Deventer en heb sinds 2015 een eigen uitvaartonderneming. Na het overlijden van mijn dochter werd ik geraakt door wat er gebeurt als de dood dichtbij is. Mensen zijn dan open en kwetsbaar. Ik vind het mooi mensen in deze bijzondere en intieme periode te begeleiden. Samen zoeken we naar de meest passende manier om afscheid te nemen. Zo wordt het altijd een persoonlijke uitvaart.

Voor rechtstreekse vragen aan mij kunt u mailen naar rob@mementomorigorssel.nl