Stichting Uitvaartverzorging
MEMENTO MORIVerzorgt de uitvaart zoals ú dat wenst

Wie zijn wij?


De uitvaartwereld is sterk veranderd. Was het vroeger een bijbaantje van de koster of werd er veel geregeld door de buren, nu zijn er verschillende bedrijven aan het werk.
Sinds 1934 verzorgt Memento Mori uitvaarten in Gorssel en omstreken. Deze werden van 1985 tot 2005 verzorgd door de bij velen van u bekende Berend Hoetink.

Flexibel, organiserend en steunend
Dit zijn de kernwoorden van Memento Mori.

Uitvaartbegeleidster is Marijke Fomenko.

U vraagt, wij voeren uw wensen uit.
Vaak wordt ons gevraagd wat gebruikelijk is. Vrijwel niets behoort tot de vaste gebruiken. U maakt uw wensen kenbaar en voor zover uitvoerbaar en niet in strijd met wettelijke regelgeving worden uw wensen uitgevoerd. Het is het afscheid van úw dierbare!

Wij nemen de tijd voor u.
Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Als iemand 's nachts thuis overlijdt of er is een andere belangrijke reden, dan komen we uiteraard 's nachts. Het is absoluut niet noodzakelijk om bij het eerste bezoek na een overlijden meteen alles te regelen. Vaak staat uw hoofd daar ook niet naar en wilt u over bepaalde zaken langer nadenken. Daarom regelen we dat wat wel noodzakelijk is en komen dan de volgende dag terug op wat nog besproken moet worden. Niemand heeft iets aan overhaaste beslissingen.

Nog vragen?
Aan de hand van de index vindt u vrijwel alle informatie op deze site.
Als er nog onbeantwoorde vragen zijn kunt u ons op het centrale meldnummer 0575-493988 (dag en nacht bereikbaar) of mailen
Mailadres:info@mementomorigorssel.nl of marijkefomenko@mementomorigorssel.nl