Skip to content
Leg uw wensen vast

Wensengesprek

Uw wensen staan voorop

Mogelijkheden en wensen bespreken

Het is altijd mogelijk om met één van onze uitvaartbegeleiders een wensengesprek te hebben. Wellicht wilt u dit omdat u ongeneeslijk ziek bent of is één van uw naasten ziek. Dan kan het prettig zijn om te horen wat zoal de mogelijkheden zijn en hierover van gedachten te wisselen, eventueel in aanwezigheid van familieleden of vrienden.

Een wensengesprek kan tevens fijn zijn wanneer u geen partner of weinig familie heeft. U kunt dan alvast één en ander op schrift laten vastleggen. U krijgt dan een overzicht van de door u opgegeven wensen en onze uitvaartbegeleiders bewaren zelf het overzicht, zodat dit altijd gebruikt kan worden als de tijd daar is.

U kunt een afspraak maken voor een wensengesprek met Mariëtte of Anita door te bellen naar 0575-493988. U kunt ook rechtstreeks mailen naar: mariette@mementomorigorssel.nl of anita@mementomorigorssel.nl.

Wij adviseren u ook om een wensenlijst te downloaden en zelf te invullen.

Memento-Mori-Gorssel-wensengesprek-opschrijven
Neem contact op

Contact Memento Mori Gorssel

Voor meer informatie of een wensengesprek kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 0575-493988. U krijgt altijd één van ons rechtstreeks aan de lijn. Mailen kan natuurlijk ook: vragen@mementomorigorssel.nl